Lajm

“Mbärövä shköllën dhe nük gjejä punë”, rrëfehet e rejä që iü fut prösti*tüciönit: Jä këshilla ime për të gjitha väjzät

Një 28-vjeçare ka rrëfyer historinë, kur ushtronte pro.stit.ucionin në një nga qendrat e masazhit në Tiranë.Ajo ka thënë se e kishte /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet
shumë të

vështirë që të dilte nga ajo punë, gjatë një intervistë për “Shqipëria Live”.“U futa ty, dhe pastaj mezi dola. Unë kam studiuar për psikologji, doja punë por ishte shumë e vështirë. Duke kërkuar punë, në fillim ishte një interv…shtyiistë e thjeshtë, më thanë do të mësohesh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas disa ditësh kuptova si funksiononte. Rroga bazë ishte 300, por nëse bënim shërbime shtesë (favore se.ks.uale) paguhemi më shumë, jam paguar deri në treçerekun e rrogës vetëm për një herë me një klient”, ka thënë ajo.Më tej, 28-vjeçarja u shpreh se pronarja e qendrës së masazhit ishte në dijeni për çdo gjë..…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet