Lajm

Lindi trinjakë, por teksa fëmijët rriteshin nëna bën zbulimin e paimagjinueshëm që habiti dhe doktorët

Becki-Jo është një nënë shumë e re, ajo është vetëm 23 vjeçe dhe jeton në Liverpool me partnerin e saj Liam. Së bashku ata kanë një vajzë të quajtur Indiana dhe, në vitet e fundit, dëshira për t’i dhënë asaj një vëlla apo motër të vogël ishte shumë e fortë.

Pra, pas përpjekjes për disa kohë, Becki-Jo mbeti shtatzënë. Por asnjëri prej tyre nuk do të priste që të përballonte një përvojë të tillë.

Fillimi i shtatzënisë ishte i tm.errshëm, marramëndje, të vjella, dobësi, dh.imbje koke të vazhdueshme. Pastaj gjatë ultratingujve të parë, ata zbuluan të vërtetën3 zemra të vogla po rrihnin brenda barkut të saj, Becki dhe Liam ishin duke pritur për 3 binjakë. Një surprizë e pabesueshme, por edhe pak e papritur. Shtatzënia vazhdoi në mënyrë normale, nëna dhe fëmijët gëzonin shëndet të shkëlqyeshëm. Ko.mpli.kimet erdhën shumë më vonë.