Lajm

“Ika ngä fshäti për të stüdiuär në Tiränë dhe fillövä të pünöj prö,stitütë për të mbüshur bärkün me bükë, jäm krenäre për veten”!

Unë që po e shkruaj këtë histori jam një vajzë nga fshati, por që prej 4 vitesh jetoj në qytet. Erdha në Tiranë për studime dhe nuk e kam në plan të largohem,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

sepse kryeqyteti është parajsa krahasuar me fshatin tim të vogël dhe të prapambetur.Përveç kësaj, familja ime është shumë e varfër. Ne ishim tre fëmijë, unë e madhja, motra dhe vëllai më i vogël. Prindërit fitonin shumë pak dhe ne kishim lekë vetëm për gjërat kryesore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ama unë insistova shumë të vija në shkollë të lartë, sepse ndryshe e dija që do të mbetesha në fshat dhe jeta ime do të ishte tmerr. U premtova prindërve që do të mbuloja vetë të gjitha shpenzimet dhe nga ata nuk do kërkoja asgjë. Dhe …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet