Lajm

Gruaja u bën burrave ofertën e madhe/ Për kaq lek blini dhe mua dhe shtëpinë….!!!

Gruaja u bën burrave ofertën e madhe/ Për kaq lek blini dhe mua dhe shtëpinë….!!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për 76 mijë euro mund të blini një shtëpi dhe një grua. Ky ka qenë njo ftimi i pazakontë që i in donezianeje në meidat lokale..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet