Lajm

Äktöres i del gjiöksi në skenë, pör nük e kuptön dhe väzhdön të kë,rcejë (Video)

Aktorja e njohur italiane, Martina Stella, ka dhënë një spektakël ‘hot’ teksa performonte në skenën e “Kërce me yjet”. Bukuroshja ka pësuar një incident, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ndërsa ishte duke kërcyer i është ulur kanotierja dhe i ka dalë gjoksi, por ajo nuk e ka kuptuar që në fillim dhe ka vijuar të kërcejë. partneri i dsaj vazhdimisht u mundonte tia mbulonte fshehurazi por ajo se kuptonte/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet