Lajm

Skändäl: “Hi,qi Të Pri,shem Shpejt”, Zbülöhen Bisädat Shöküese Të Äktöres Shqiptäre Me Djälin E Päsür

Ajo mund të jetë një aktore e mirë dhe që ka fituar eksperiencë, ama të gjithë e kanë njohur pasi u kap “mat” duke blerë mbathje në tregun e rrobave të përdorura, teksa në rrjete sociale e shiste veten si një vajzë me mirëqenie ekonomike. Megjithatë,… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

duket se skandalet s’kanë fund për aktoren shqiptare Këtë herë ka qenë një djalë, me të cilin ndoshta Eliona ka qenë në një maredhenie, ai tregon bisedat me aktoren dhe se si e joshi atë, për më shumë……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet