Lajm

Shkövä Ne Fshät Te Gjyshi, Pör Hälilin Träktöristi Më Möri Te Füshä E Tij Me Miser Dhe Më…

Për shkak të temperaturave të larta vishesha me rroba shumë të shkurta dhe kjo si duket ka provokuar jo pak fshatarët.Gjyshit dhe /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjetndihmon atij me punët bujqësore.

Thellë ai insistoi që të shkoja me të me traktor në fushën e tij. Ma mori mendja që donte të më prekte por asnjëherë se kisha menduar se do të shqyente me/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet