Lajm

Shefi vendos kamera në zyrë, shokohet kur sheh se si ia bën sekretaresha kafenë….(VIDEO)

Shefi vendos kamera në zyrë, shokohet kur sheh se si ia bën sekretaresha kafenë….(VIDEO)/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në video shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet