Lajm

Po Bëhet Nami Në Rrjet, Askush Nuk E Di Se Si Quhet Ky Frut?.(FOTO)

Dy foto të publikuara nga faqja “Gramshi tek ju” me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”, ka hasur në një varg reagimesh në rrjetin social Facebook./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bëhet fjalë për një frut e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë. Autori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Qytetarët kanë mendime të ndryshme.Disa shprehen se ajo është një kumbull e egër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumri.Por ka edhe nga ata që sjellin emra se si quhet kjo pemë në vende të ndryshme të botës.Jepni mendimin tuaj ne komente. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet