Lajm

O Zot i madh! Kapet 33 vje.çari që nxirrte vajzën 15 vjeçe në rrugë për të fjetur me burra

Kapet dhe nd alohet një 33-vjeçar i d ën uar me 7 vite bu rg, për veprën pen ale “Shfr ytëzimi i pros titucionit”, kryer në bashkëpunim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në vijim të punës për kapjen e personave në kërkim kombëtar dhe vënien e tyre përpara përgjegjësisë ligjore, shërbimet e Seksionit të Kërkimit në DVP Tiranë, pas një pune të mirorganizuar, lokalizuan, kapën dhe nda luan shtetasin e shpallur në kërkim kombëtar:……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

33 vjeç, banues në Tiranë. Kapja dhe ndalimi i tij u bë pasi Gj ykata e Apelit Tiranë e ka dënuar me 7 vite b urg, për veprën pe nale “Shfryt ëzimi i prostit ucionit”, kryer në bashkëpunim. Materialet proce durale do t’i kalojnë Pr ok urorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme he timore……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet