Lajm

O Zot ç’po bëhet kështu? I ma rrin je tën mjekes 35-vjeçare sapo kthehet nga puna

Një ngj arje e rën dë raportohet se ka ndodhur ditën e hënë në Gjermani. Si bëhet e ditur nga ‘Bild’ një mjekeje i kanë m arrë je tën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Trupi i saj i pa jetë është gjendur në oborrin e pasmë të një shtëpi në zo nën e Fuldas në Hesse. E ditur më tej është bërë se mjekja quhet Elena K. dhe se ishte 35 vjeç/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo ishte turni i tretë dhe ishte kthyer nga puna, por se çfarë ka ndodhur dhe në cilat rrethana ka ndodhur kjo ngj arje e rën dë nuk dihet.Poli cia ka nisur h et imet, por thuhet se mjeka nuk ka pasuar asnjë pro bleme me ndokënd më parë…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet