Lajm

Nëse do ishe burrë çka do të të dallonte, Mihrije Braha ka përgjigjen epike: Do të kisha ko… (VIDEO)

25 pyetjeve të PRIVE, këtë të shtunë iu përgjigj Mihrije Braha.Foli shumë për jetën e saj dhe zgjedhjet që ka bërë sa i përket karrierës së saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Momenti kur ajo përgjigjet në pyetjen “Nëse do ishe burrë, çka do të të dallonte?” bën që edhe intervistuesi t’ia plasë të qeshurës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet