Lajm

Ndίhmοi një zonjë të për t’i rregullυar gomën e makinës, nuk do ta besοni si ia shpërbleυ ajo… (FOTO)

Ndίhmοi një zonjë të për t’i rregullυar gomën e makinës, nuk do ta besοni si ia shpërbleυ ajo… (FOTO)/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një i ri po udhëtonte përgjatë rrugës së fshatit, kur pa makinën buzë rrugës. Ai vuri re gruan e moshuar të shqetësuar dhe vendosi ta ndihmonte..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet