Lajm

My,steri I Shp,ellës Së Lib,räzhdit Kü Një V,ajzë E Zb,äthür Jö,shte Dj,emtë E Fshätit,Pör Sapö Fü,teshin… (VIDEO)

Disa kilometra larg qytetit të bukur të Librazhdit ndodhet një fshat i vogël i quajtur Gizavesh.Në pamje të parë të jep përshtypjen e një fshati historik, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

shtëpi karakteristike, njerëz bujar, por pikërisht në këtë fshat ndodhet një shpellë e vjetër, misterioze edhe shumë interesante.Çfarë ka të veçantë kjo shpellë nga të gjitha shpellat e tjera?Gojëdhëna e parë, për nga ka marrë dhe emrin është/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet