Lajm

“Mu hodh si për, më prëeku aty… ndjeva një… sh oqja e ngushtë e gr uas më k aloi në ni vel tjetër”

“Unë jam treguar njeriu më idiot… Prej 5 vitesh jam i martuar me një grua të bukur, të ëmbël dhe që e duam njëri-tjetrin shumë.Por një natë kur një shoku im organizoi një festë për ditëlindje/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

, ku veç të tjerëve ishte edhe shoqja e ngushtë e gruas time.Ajo sapo është ngarë nga i dashuri i saj, ndërsa me në ka pasur gjithmonë një raport të afërt miqësorë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Atë natë pas festës, unë shkova të pi një gotë tek dhoma e ndjenjës së shokut tim sepse nuk po më zinte gjumi. Kur shkova aty ishte dhe ajo duke qarë. E pyeta se çfarë kishte por ajo m’u hodh sipër, filloi të më përqafonte dhe më pas të më prekte.……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet