Lajm

Min,istres bükuröshe i dälin tängät gjätë një täkimi pölitik, kjö fötö po bën xhirön e bötës

Kjo fotogari aspak e zakonshme në rradhët e politikës po bën xhiron e rrjetit së fundmi. Bëhet fjalë është për ministren italiane të Reformës, Maria Elena Boschi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Një foto e saj teksa ajo nënshkruan, ku dalin në pah edhe tangat e saj, është kritikuar nga të gjithë. Por si qëndron e vërteta pas kësaj fotoje?…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mesa duket Maria Elena Boschi ka rënë pre e photoshop-it. Raportohet se ministres bukuroshe i është marrë fotoja ndërsa ka bërë betimin tek presidenti, dhe është ndryshuar aq mirë sa që duket si të jetë origjinale.…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet