Lajm

“Më hodhi në divan dhe…”, halli i 18-vjeçarit: A duhet ti tregoj shokut tim për s*ksin me nënën e tij?

Një 18-vjeçar është në dilemë se çfarë drejtimi ti japë jetës së tij pas një eksp erience me nënën e sh okut të tij të ngushtë. Në letrën ku i kërkon opinion psikologes Deidre, shpjegon se si ndodhi gjithçka dhe dës hiron të kuptojë nëse duhet ti tregojë mikut pasi i pëlqen kjo r omancë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Letra: S*k s i me nënën e sho kut tim të ng ushtë ishte eksper ienca më fa ntastike që kam përj etuar ndonjëherë. Por çarë ndodh nëse miku im e zbulon të vërtetën?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë jam 18 vjeç, aq është edhe ai. Ndërsa nëna e tij është 34 vjeçe. Gjithmonë më kanë pëlqyer gratë e mëdha më shumë se vajzat e reja dhe mund të them se është nëna më f ant astike. Ndonjëherë vjen teneve dhe të gjithë djemtë e trajtojnë sikur të jetë pjesë e grupit tonë. E njoh që kur unë dhe miku im ishim në shkollë fillore……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet