Lajm

Lίnd fshehurαzi 14-vjeçαrja e që mos ta kuptοnin prindërit ajo djalin e porsalindit e fu.ti në frigοrifer dhe…!!!

Një nxënëse 14-vjeçare raportohet se lindi një djalë në fshe htësi dhe e futi në frigoriferin e shtëpisë së saj, që ai të ndë rronte jetë.Kjo ngjarje ka ndodhur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

në Rusi dhe raportohet më tej se ajo kishte mbetur shtatzënë me të dashurin e saj që ishte shumë vite më i madh se ajo. Vajza, e iden tif ikuar nga mediat ruse si Anastasia, u dërgua në spital pasi nëna e saj u shqetësua sepse ajo kishte rë nkuar gjithë natën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo mendoi se vajza e saj ishte së murë nga apendesiti, por më pas në spital i thanë se vajza e saj kishte lindur. Se si prindërit nuk e kishin kuptuar që kishte mbetur shtatzënë nuk janë dhënë detaje nga mediat e huaja…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet