Lajm

Ketu Mund T’i Gjeni Vajzat Ne Kosove Per 10 Euro Ato Vijne Ne Motel

Ketu Mund T’i Gjeni Vajzat Ne Kosove Per 10 Euro Ato Vijne Ne Motel/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këtë mund ta cilësojmë edhe si një lloj prot.ituc ioni në rrjet, ku ndoshta është një tutor që menaxhon adresën e Facebook-ut, gjen klientët dhe më pas dërgon vajzat për të kryer punën e për të bërë pagesën..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet