Lajm

Ishä ne örärin e pünes kür pä pritmäs k,ölegu im fütet ne zyre dhe fillöi te…

Pershendettje, dua te rrefehem per nje rast qe me ka ndodhur nje dite ne punen time qe punoj ne zyre tek nje shok i ngushte i imi… Isha /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

duke punuar duke i plotesuar disa dokumente kur pa pritmas u fut ne zyre kolegu im qe e kisha per qejfi. Me shiqonte ne sy dhe me tha, a deshiron /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet