Lajm

Flet Fshätärjä: Edhe Pse Ünë I Tregövä Se Jäm E Vir,jër…Äi Me Päll,een E Tij Më ….(VIDEO)

Prsh jam 24 vjece. Nje dit me erdhi kusheriri per kaffe e prita shum mir sepse se kisha pa 5 vite bem muhabet shum i tregova qe pas 3 dite fejes u ndava m/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

e pyeti a jam e virgjer ende i thash jo tha si mund te rrish tani pa seks i thash qe ja dal disi tha dhe un jam i ndar nga bashkshortja dhe smund te ja dal do do kenaqemi sod ne dy me tha un u laha menjeher e vrejti filloi te ma lemoj … tim po hur nxerri pallen e madhe ja kapa me/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet