Lajm

FiImohet ÇlFTl duke e bërë në makinë në mes të Tiranës, gruaja që i pa i filmoi dhe…(VIDEO)

Dy persona shihen teksa kryejnë mar rëdhënie në mes të rrugës, brenda makinës. Pamjet janë kapur nga një qytetare e rastësishme. Sa herë preket tema e v irgjërisë, ndjeshmëria është e lartë…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ka lexues për të cilët është diçka e tejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të moralit. Përshtypje madje u bën dhe të huajve. Një vajzë shkodrane ka rrëfyer për historinë e saj. “Nuk jam e shèmtùar. As nuk jam prápáníke. As nuk jam qèpùr. Por më kanë zhg.ënjyer edhe mua në dashuri. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam 27 vj/eçe sot. E kam qenë në një lidhje 3-vjeçare me një djalë po nga Shkodra. U ndamë, më la më saktë se nuk më priste ma. Donte të konsumonin aktin, unë doja që ta ruaja për natën e parë të martesës……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet