Lajm

E TRlSHT: Djali dy muajsh br.akti.set në kanal në mes të va.rrezave…

Ky është momentin tr .on. di.të s kur një foshnje u br .ak.t i.s në një ka na l midis dy va .rre. z.av. e. Për fat të mirë, të qarta e djalit 2 mujor u dëgjuan nga/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

banorët që dhanë alar min dhe nxituan drejt va. rr .ez.ës të Quezon në Filipine. Vendasit e kap ën foshnjën dhe e vu në në një mjet të vogël për ta çuar në sp .it.al, ku m jekët thanë se kishte mbetur në va .rr.e z. a për disa orë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Aut.orit.etet lokale janë kujdesur për djalin e vogël, të quajtur Louis, pasi ai u shpët ua më 28 maj. Gjyshja e tij, Gloria Perez, erdhi përpara dhe identifikoi vajzën e saj, Lara Sentillas, si nënë. Po.lic.ia më vonë e arr .es. to.i atë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet