Lajm

E FUNDIT K osovarja 21 v jecare aks identohet në Zvicër, g odet pemën në skaj të rr ugës Mos Kalo Pa Thene NGUSHLLIME

Në mëngjesin e sotëm në Zvicër, saktësisht në rrugën nga Scherz drejt Lupfig, një kosovare e moshës 21 vjeçare është aksidentuar me veturën e saj të llojit /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

‘BMW’.Siç raporton ‘Blick.ch’, kishte tentuar që të parakalonte një veturë, por kur e kishte parë se një veturë tjetër po vinte drejt saj, 21 vjeçarja kishte dalë nga rruga dhe ka goditur një pemë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet