Lajm

Ajo po “ç.mend” të gjithë: Futja e një luge në të brendshme mund të shpëtojë jetën e vajzave

Fshehja e një lugë në të brendshme mund të duket e pakuptimtë, por ajo është në fakt një truk i zgjuar që mund të ndihmojë të shpëtohet jeta e mijëra grave të detyruar të durojnë tregtinë e skll.evërve dhe tregtinë e se.ksit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Të jesh një grua në këtë botë gjithnjë e më të dh.unshme, dhe veçanërisht në disa vende, bëhet gjithnjë e më e vës.htirë çdo ditë.Episodet e dh.unës, ab.uzimit dhe të gjitha llojet e ngac.mimeve duket se janë bërë rendi i ditës, duke hequr kështu pavarësinë e arritur dhe lirinë e tyre. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Të jesh një grua nënkupton marrjen e rrez.iqeve në mjedise të caktuara, jeni në rr.ezik nëse dilni vonë natën për të shkuar në shtëpi, madje shqe.tësoheni për të marrë një shëtitje në plazh me një mikeshë.Udhëtimi vetëm për një grua paraqet një rre.zik shtesë.Përkundër rregullave të sigurisë, stacioneve dhe aeroporteve, ata mund të përpiqen të marrin disa masa paraprake shtesë, munden në disa raste të shpëtojnë jetën e tyre.Çdo ide e vogël apo e madhe është e mirëseardhur për t’u dhënë atyre një hapësirë ​​shtesë sigurie/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet