Lajm

Tomë Gashi: Dhurata Hoxha është në siklet nga mëkatet ndaj familjes së Astrit Deharit

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritë aktakuzë ndaj ish-ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha për keqpërdorim të detyrës zyrtare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bashkë me ish-ministren po akuzohen edhe ish sekretari i Ministrisë Kushtrim Cukaj dhe zyrtarët e F. M., D. Sh., N. O.Avokati Tomë Gashi, që disa ditë po shkruan për Dhurata Hoxhën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe sot ka postuar një fotografi të saj, ku thotë se është në siklet nga mëkatet ndaj familjes së Astrit Deharit.“Në siklet nga mëkatet ndaj familjes së Astrit Deharit.Plus e akuzuar për keqpërdorim të 168.000 euro si ministre në projekt për ndryshim të kufijve të Kosovës”, shkruan Gashi në Facebook.Ndryshe, Hoxha po akuzohet pas një hulumtimi të gjatë, ku paratë e taksapaguesve ishin përdorur për të lobuar për ndryshim të kufijve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet