Lajm

Shqiptärja ngä Zvicërrä / Hyri künäti në gärd.röb deri sa ishä e zhv,eshür dhe…

Nje pu/shim shkova ne Gjakov ne shtepi pasi/qe qetret ishin ne pun ika e ve/tme erdhn te gjith ku/neterit kunatat te me shohin. Pim /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kafe bem muhabet dhe than qe do shkojn pasi i porcolla ishte kthyer njeri un isha duke u nde/rruar me z/uri te zhv/eshur veten u busqe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

/sh dhe des/hi te ik un e ndala ai me tha por ti je e zhv/eshur ska gje thash xhv/ishu dhe ti mezi priti menjeher u zhv/esh mu afr/ua filloja me nje te… shpejt, nuk mund ta besoja ka qen ek/sperienca me e mir e je/tes sime/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet