Lajm

Nü,sjä e dj,älit të xhäxhäit dö,nte ngä mb,räpa deri sa ünë…

Kjo qe do ju tregoj eshte histori e vertete dhe nuk e di nese kam vepruar mire. Nje nate rreth ores 11t e darkes me merr ne tel nusja e djalit te xhaxhaji/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Kujtova se do kishte ndonje problem por tha te kam marre per qef, po benim mhb dhe pastaj filloj te me thoshte qe djali i xhaxhait nuk e kenaqte./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

U habita, me pyeti nese mund te takoheshim e me tha te merrja makinen ta takoja ne makine, keshtu me tha.Mora makinen e takova, i thash te uleshim per kafe por me tha jo se jemi mire ne makine. Filloi te me ferkonte nga k,,,, e me tha te lutem nuk dua te merret vesh…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet