Lajm

Böhet nämi në rrjet / Mihrije Brähä me deklarätën e säj: Jä sdühet të jet mädhëesiä që të kë näq.ni pärtneren päfünd në shträt Ja unë sä e kämë qëjfë(VIDEO)

Keshtu se fundmi ajo ishte e ftuar ne emision tek Rudina Magjistari dhe duke folur per jeten private ajo tregoi edhe per eksperiencat e saja ne shtrat../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo madje u shpreh:”Madhesia e organit te burrit patjeter qe ka nje rol te pashmangshem ne kenaqesin bashkeshortore,por madhesia ideale eshte kjo…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet