Lajm

S’kä burrä, ky shtet öfron 7 mijë eurö për të lënë sh,tät zënë väjzät … (VIDEO)

Si është një shoqëri pa martesë? 40% e foshnjeve të lindura jashtë martese, është një rekord që e mban Amerika. Ajo qëndron afër mesit të paketës globale në këtë kategori/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Turqia konservatore është mbrapa me një përqindje të vogël prej 3%. Dhe kombi në krye të listës? Udhëheqësi botëror për nënat e vetme? Është Islanda. Më shumë se dy të tretat e foshnjave Islandeze, 67% janë të lindur nga prindërit që nuk janë të martuar.…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo mund të jetë një dallim në të gjithë botën. Por në vendin e vikingëve, kjo është një pikë krenarie. Ishulli mund të jetë përmirësuar nga trazirat por është shoqëria më feministe në planet. Me rreth 320,000 qytetarë, Islanda ka më pak njerëz por më shumë akullnaja, ujë të pastër e të freskët. Por problem mbetet lindshmëria, e cila është shumë e ulët. Për këtë, prej disa vitesh qeveria e Islandës ofron të ardhura mujore në masën e 5 mijë eurove, për të gjithë ata meshkuj që vendosin të martohen me femrat që kanë shtetësi islandeze. …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet