Lajm

Shpërthen revolta ndaj mbretit absolut: I detyron meshkujt të martohen me dy gra

Kohë revolte, në vendin e fundit afrikan që drejtohet zyrtarisht nga një monark absolut. Bëhet fjalë për Eswatinin, i njohur deri në vitin 2018 si Swaziland./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Totalisht i rrethuar nga Afrika e Jugut, me të cilin shkëmben 90% të marrëdhënieve tregtare, vendi me pak më shumë se 1 milion banorë udhëhiqet nga viti 1986 nga mbreti Mswati III./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Firma e tij është nevojshme për çdo akt të parlamentit, por edhe për çdo vendim gjyqësor, dhe sipas opozitës në vitet e fundit presioni ndaj opozitës dhe të asaj pjese të shoqërisë që kërkon më shumë të drejta është përkeqësuar dukshëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet