Lajm

Shiköni Se Qfär Bëjnë Këtä 2 Möträt Nga Prishtinä Dö Mbeteni Pä Fjäl…(VIDEO)

Ditëve të fundit po bën namin dhe po silletkah mos bile edhe në rrjetet sociale Videoja e dy motrave, të cilët flitet se nuk kan dashtur /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ta bëjn bublike videon por pa dashje kan publikuar në Fb duke menduar se nuk mund ta shof askush përpos tyre…Motra e madhe merr kastravecin dhe ja fut motrës aty ku nuk duhet, ata po bënin eksperimet se sa do ja zinte kastravecin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet