Lajm

Se Keni Prövüär Në Tẞeshe ? Ja Mötrat Shqiptäre Üa Öfröjn Këtë Mündesi, Brendä Läjmit Vendi Dhe C,mimi…

Se keni provuar në treshe ? Ditet e fundit ne rrjetet sociale po qarkullon nje kerkes nga dy motrat shqiptare te cilat kerkojn nje cmim /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

per te dhuruar kenaqesi, ata thone se se kan problem se ku duhet te takohen mjafton te jet shqiptare.. Cmimi per njerren eshte 60euro ndersa per te dyja..…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet