Lajm

Min,istres bükuröshe i dälin tä,ngät gjatë një täkimi pö,litik, kjo föto po bën xhirön e bötës(FOTO)

Kjo fotogari aspak e zakonshme në rradhët e politikës po bën xhiron e rrjetit së fundmi. Bëhet fjalë është për ministren italiane të Reformës, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një foto e saj teksa ajo nënshkruan, ku dalin në pah edhe tangat e saj, është kritikuar nga të gjithë. Por si qëndron e vërteta pas kësaj fotoje?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mesa duket Maria Elena Boschi ka rënë pre e photoshop-it. Raportohet se ministres bukuroshe i është marrë fotoja ndërsa ka bërë betimin tek presidenti, dhe është ndryshuar aq mirë sa që duket si të jetë origjinale.…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet