Lajm

Mesazhi Prekës I Mamasë: E Kam Vajzën Më Të Bukur Në Botë, Mjerët Ju Që E Kritikuat

Kur e mbajta në krahët e mi për herë të parë , nuk mund t’u besoja syve. Ishte hera e tretë që sillja në jetë një fëmijë, dhe sigurisht /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

që emocionet e atij momenti janë të papërsëritshme, megjithatë tanimë isha më e përgatitur se ç’duhej të bëja, dhe si duhet të përkujdesesha për të, por me Natalie ishte komplet ndryshe… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe pse nuk e kisha marrë akoma veten nga lindja me prerje cezariane, doja që ta shihja, ndonëse infermieret më paralajmëruan se nuk ishte akoma momenti… …./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet