Lajm

Me Plot Sinqeritet Turp Më Vjen Me Thanë Jam Shqiptare, Une U Dasht Me Kanë Amerikane Ose..”

Mihrje Braha është prezente në ekranet tona televizive qysh nga koha e para lu ftës, duke vazhduar edhe me tani me këngë të reja dhe duke qenë edhe si prezentuese./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mihrije Braha në postimin e fundit të saj është treguar mjaft e as hpër me zhvillmet e fundit duke thënë se ajo definitvisht nuk i përket kulturës së shumë shqiptarëve dhe se ajo është dashur të jetë amerikane ose pse jo edhe britaneze në raport me pre-dispozitat e saj që i posedon./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Me të vërtetë jam shumë e zhg ënjyer me shumë shqiptar këtu në vendin tim, andaj kur i shoh disa më vjen ma rre të barazohem me ta, përfundoj Braha/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet