Lajm

“Më donte për grua e nuk dys.hova”, dashnori i nxj err fotot int ime vajzës nga Kukësi, Ja ç’tregoi ajo në Polici…

Një grua e div orcuar që krijoi një lidhje dashurie me një 54 vjeç ar, pretendon se u mas.htrua prej tij përderisa ai i kërkoi ndihmë për para, duke e nxi tur që ajo t/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ë aplikonte për kredi. Por kur ç ifti u zhvendos nën të njëjtën çati për të bashkëjetuar, partneri tregoi një anë tjetër të zymtë dhe më pas që t’i shma.ngte kthimin e bor xhit nisi ta sul.mojë duke i shpërndarë fotografi dhe çaste in time si dhe duke shkruar ngado keq për t. …./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet