Lajm

Kü lvät e Könviiktit: Kür mä fu tti Arbeni në Könviikt, kë mbet nük me mbänin më…

8 vjet martesë i kam kaluar me prindërit e burrit. Ai shkoi në Perëndim një muaj pasi ishim martuar. Në këto 8 vjet të vetmet herë që e /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

shihja ishin dy javë gjatë festës së Vitit të Ri. Në atë kohë ai kishte pushim nga puna dhe vinte në Kosovë, ndërsa kohën tjetër jetonte atje. Në 8 vjet ai nuk ka qenë kurrë për mua dhe çdo gjë që ka ndodhur këto kohë e kam kaluar e vetme,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

çdo sëmundje, mërzi, konflikt me prindërit e tij, çdo gëzim dhe hidhërim. Gjatë kohës që ai vinte në shtëpi nuk kishim as shumë mundësi për intimitet, pasi ishim me njerëz në shtëpi dhe ai duhet të qëndronte me prindër se kishte mall, thua se për mua nuk kishte mall/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet