Lajm

I Däshüri Më Lä Me Dy Shökët E Tij Në Dhömë Dhe…(Videö)

Ishte nje nat me shi…isha disi e merzitur sepse ate nat po mbusheshin 3 vite pa e takuar te dashurin ne ate koh i mendoja castet kur /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ishim bashk ne te dy,disi ndjeja mall per te por…isha e merzitur jasht mase… Kur ne mesnat me beri nje zile nje numer i panjohur kur e kapa telefonin ishte nje ze burri por me erdhi i njohur kishte qen ish i dashuri im.…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet