Lajm

E dhimbshme! Vdes një 18 vjeçar nga Suhareka në vendin e punës në Slloveni

Dje një 18 vjeçar nga Suhareka ka ndërruar jetë në vendin e punës në Slloveni./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ipas mediave atje, Ilirijani nga fshati Nishor pas plagëve të marra në një aksident në punë ka ndërruar jetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjyqtari hetues i Gjykatës së Rrethit Nova Gorica dhe zyra e prokurorit shtetëror u informuan për aksidentin në punë, dhe inspektorati i punës po merret me rastin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet