Lajm

Djali i saj ndërroi jetë vetëm pas 14 muajsh, arsyeja pse nëna publikoi foton e tij në çastet e fundit të jetës do ju lë pa fjalë!

Djali i saj ndërroi jetë kur ishte vetëm 14 muajsh për shkak të meningjitit, por nëna e tij vendosi të publikoi foton e të voglit në momentet e fundit të jetës, për të sensibilizuar opinionin publik lidhur me sëmundjen e cila shpesh nënvlerësohet.

Gaynor McConnell është një 33- vjeçare angleze nga Manchester, e cila në vitin 2012 pa djalin e saj Cayden duke vdekur për shkak të një forme të rrallë meningjiti.Ndonëse kanë kaluar afro pesë vjet nga ikja e të birit, gruaja nuk e largon dot dhimbjen e pësuar.

“Kisha besim tek specialistët që kujdeseshin për tim bir, por instinktivisht e dija se kishte diçka të gabuar.Cayden ashtu siç ishte sëmurur dhe herë të tjera, kishte hundë, dhe të ftohtë, por mjekët thoshin se ishte normale dhe se do shërohej me antibiotikë”, thotë gruaja për “Mirror” në një intervistë të dhënë këtë fillim javë.