Lajm

Çiftί nis të bëjë në tαksi, shikοni çfarë bën tαksisti…(FOTO)

Çiftί nis të bëjë në tαksi, shikοni çfarë bën tαksisti…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo si tuate aspak e kën dshme ka ndodhur për një taksist në Moskë, Rusi. Ai iu përgjigj një telefonate të një çif ti dhe shkoi menjëherë për ti marrë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet