Lajm

10 muaj ka qe jam vetem jom nda nga burri, kerkoj nje djal per…

Atje dhe normal edhe un dua qe te njoftoj ndokend nese ka mundesi kuptohet te jet mashkull serioz dhe qe nuk esht lak/mitar i pasurise un punoj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

dhe ne shum gjera jom e regult por kuptohet se jeta nuk shkon ka disa vite dyshoj se e sht martuar atje dhe normal edhe un dua qe te njoftoj POR ME RENDESI ESHT E DHE MES NEVE TE KET KIMI/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ndokend nese ka mundesi kuptohet te jet mashkull serioz dhe qe nuk esht la/kmitar i pasurise un punoj dhe ne shum gjera jom e regult por kuptohet se jeta nuk shkon vetem nese ka te interesuar let kl ikoj ne re klam dhe te pres 1 minut apo te me shkruaj ne msn faliminder ne mirkuptime kaloni sa ma bukur.. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet