Lajm

Аkѕídѐnt tràgjík/Makina u bѐ copà-copà,ka 2 të vdѐkur dhe 2 të lѐnduàr

Аkѕídѐnti ka ndodhur ne Tokat te Turqise ku makina me 4 pasagjere u pѐr mbys.

Sipas informacioneve te para thuhet se shofѐri i makines Mahmut O.(78) humbi kontrollin e makinѐs dhe u pѐr mbys,shofѐri i makinѐs humbijѐtѐn ne vѐndngjàrjѐ bashke me pasagjѐrѐn Kadrije O.

Te lѐnduarit Sejit O. dhe Nimet O. u dѐrguan ne spi tàl per tràjtimin e tyreHѐt imi rreth akѕídѐntt ende vàzhdon.