Lajm

Αrre*stοhet bυrri që dilte me 35 grα në të njëjtën kohë, akυzohet për…

Αrres*tοhet bυrri që dilte me 35 grα në të njëjtën kohë, akυzohet për…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një burrë në Japoni është arrestuar i cili dyshohet se mashtroi 35 gra në të njëjtën kohë si dhe mori dhurata dhe kartolina nga të gjitha ato..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet