Lajm

Vajza e koma ndantit të UÇK-së që po “çm.end” rrjetin (Video)

Donika përveç që karakterizohet nga një hijeshi e rrallë, posedon linja trupore tejet seksi që i ekspozon në Instagram, duke e “ndezur” rrjetin.

Bukuroshja nga Drenica, është mjaftë aktive në rrjetet sociale duke treguar hiret e saj dhe të gjitha mediat janë duke folur për të.Per me teper binduni vet duke shtypur mbi hap si rrëën me poshte dhe shiko vide,on