Lajm

Tuna: U Ktheva Në Katolike Ashtu Siç Ishin Të Parët Tanë

Këngëtarja Atuna Sejdiu së fundi ishte e ftuar në një emision pas një kohë të gjatë, ajo shpalosi shumëçka nga jeta e saj private dhe publike/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tuna tregoI për lindjen e fëmijes së parë, po ashtu foli edhe për raportin me Norën dhe Robertin që kanë qenë mjaft të komentuar në media rozë. Ishte raportuar para dy vitesh se kengetarja nga Maqeqdonia,Altuna Sejdiu,ishte konvertuar ne fene katolike.…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet