Lajm

Trаagjíke: 12-νjeçarí qē hυm.bí jet.ēn ѕot në akѕѕídentín në Gadíme ēѕhtē djaIí i koѕoνareѕ qē u ν.rаa nga kυnatí në Gjermani

Fëmija 12-vjeçar që v d iq sot nga ak si de nti në Gadime të Lipjanit, Sinjali merr ve sh se është djali i gruas 33-vjeçare M.M. që u v /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

r a nga kunati i saj në Lohne të Gjermanisë, vitin e kaluar. Kështu kanë bërë të ditur sinjalizuesit e Sinjalit të cilët tha në se ngj /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ar jet tra gji ke për këtë familje nuk kanë të ndalur. Fëmija pa tm err in me sytë e tij në dhjetor të 2020-ës, kur xhaxhai ia vr au nënën dhe ia pl ago si babain e tij..…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet