Lajm

Tironsja tërboi Bllokun / Tironsja del me br ekë në mes të bllokut(VIDEO)

Me uljen e temperaturave, e pranueshme është edhe ndryshimi i garderobës, por një vajzë ka tejkaluar çdo imagjinatë. Ajo ka dalë në rrugën /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

e qytetit me të mbathura duke mos e vr arë mendjen për sytë e qytetarëve të tjerë. Veshja e vajzës ka kthyer koka në rrugë dhe ka shkaktuar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

reagime edhe nga kalimtarët e tjerë, mirëpo nga sa duket ajo nuk e ka vr arë mendjen dhe ka vijuar me itinerarin e saj. Mesazhi nga qytetatari: Pershendetje, ju lutem shikoni ca behet ne mes te qytetit, vajza del me brecka pa kufare ndroje/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet