Lajm

Rritet Në Shqipëri, Mund Të Bëheni Të Pasur Nga Kjo Bimë Sepse 1 Kile Kushton 3 Mijë Euro

Rreth 3.000 euro për një kilogram tartuf dhe në Shqipëri kjo kërpudhë e rrallë rritet gjerësisht. Tartufi shqiptar është shumë i ngjashëm me kushëririn e tij francez, por ato kushtojnë shumë më pak. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Aq me vlerë është tartufi i bardhë saqë është i kuotuar edhe në bursë, ku çmimet fillojnë nga 300 në 1000 Euro. Tartufi është një lloj kërpudhe që rritet në rrënjët e lisit, blirit, pishës dhe shelgut të egër… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kilogrami shitet për 1,000 euro, dhe gjenden në Maqedoni! – Fakti DitorZakonisht ai rritet në tokë ranore dhe nuk ka as rrënjë, as gjethe, as degë. Kjo specie është në formën e zhardhokut dhe e merr ushqimin nga rrënjët e bimëve të tjera. Ai thith prej rrënjëve kripëra minerale, të cilat janë pikërisht ato që e bëjnë kaq të kërkuar dhe të çmuar këtë specie të rrallë. Në natyrë gjenden disa lloje tartufi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet